Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

888sport on yksi alan innovatiivisimmista ja dynaamisimmista online-vedonlyöntisivustoista. Se tarjoaa huiman määrän mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Kohteita löytyy sekä ennen ottelua tapahtuviin vetoihin että live-online pelejä. Juuri suuri kohdemäärä sekä luotettavuus käyttäjien silmissä ovat tehneet 888sportista yhä suositumman välittäjän vedonlyöjien keskuudessa.

Suomalaisille 888sport ei välttämättä ole kaikista tutuin vedonvälittäjä, mutta yhtiön emoyhtiö 888.com on listattu Lontoon pörssiin ja kyseessä on suuri ja vakavarainen yhtiö, johon voi hyvillä mielin talletuksen tehdä. Kertoimet 888sportille toimittaa sama yritys kuin Unibetille, joten vaikka sinulla olisi jo ennestään tili Unibetille, niin 888sport on hyvä olla rinnalla, sillä useasti panosta saa enemmän kohteisiin kuin Unubetillä. 888sport tarjoaa myös huomattavan kattauksen pelikohteita suomalaisiin urheilusarjoihin ja näissä myös alemmille sarjaportaille.

Mobiilivedonlyönti

888sportin sivustosta ollaan riisuttu monille vedonlyöntisivustoille tyypilliset raskaat ja hidaskäyttöiset animaatiot, ja sivusto on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sekä tietokoneille että mobiililaitteille 888sport-sovelluksen kautta. Nopeatkin vedon asettamiset sujuvat helposti mobiilisovelluksen kautta. Riittää että lataan sovelluksen kännykällesi ja alat käyttämään sivustoa.

Bonukset

Tervetuliaisbonus 100% aina 100€ asti

  • 6 x kierrätys
  • 1,5 minimikerroin
  • kierrätysaika 60 päivää

888sport tarjoaa paljon muutakin, kuin näitä tavallisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Kannattaa pitää silmällä viikoittaisia parannettuja kertoimia, jotka parantavat tuplien, triplojen ja muiden monivetojen hintoja. Tästä esimerkkinä mikäli pelaat rivin, jossa on vähintään viisi 1.3 kertoimista kohdetta ja yksi menee väärin, niin saat ilmaisvedon aina 25 euroon asti. Tämä kampanjan koskee jenkkilajeja MLB, MLS, NFL, NBA ja NBA.