Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Bethard on erittäin positiivinen yllätys vedonlyöntitoimistoiden joukossa. Kaikki perusasiat ovat kunnossa, kuten pelivalikoima, sivuilla navigoinnin helppous, suomenkielinen asiakaspalvelu, mobiilipuoli jne.

Kahdesta asiasta voi antaa Bethardille erityiskiitosta:

Vanhoille asiakkaille on poikkeuksellisen suuri määrä tarjolla tasaisesti erikoistarjouksia. Seuraavassa esimerkkejä näistä:

“Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy ja kaikkien mielessä oleva kysymys on, pystyykö Djokovic jälleen kerran yltämään finaaliin. Veikkauksestasi riippumatta pääset toiminnan ytimeen erikoistarjouksemme avulla; Aseta veto mihin tahansa miesten kaksinpeliin ennen ottelun alkua, ja palautamme hävityn panoksen aina 25€ asti.”

“Aseta ennakkoveto mihin tahansa Copa America-otteluun johonkin näistä kohteista: Puoliaika/Täysiaika, Oikea tulos tai Maalintekijä. Panoksesi palautetaan bonuksena jopa 20€ asti Live Football Studio-peliin Live Casinolle, mikäli vetosi häviää ja jokin seuraavista skenaarioista käy toteen:

  • Ottelu päättyy 0-0
  • Punainen kortti annetaan kenelle tahansa pelaajista
  • Maali syntyy lisäajalla 90+ minuutilla”

2) Monesti suuremmissa tapahtumissa kertoimet ovat todekkakin huippuluokkaa! (palautusprosentti jopa lähellä 100%)

BONUKSET

Talletusbonus 100% enimmillään 100€

Tervetuliaistarjouksen voi lunastaa 14 päivän sisällä rekisteröitymisestä. Valitse bonus talletusvalikosta, kun teet ensimmäisen talletuksesi. Talletusbonus aktivoituu heti, kun vähintään 20€ talletus on tehty. Bonus on käytettävissä vain vedonlyönnissä. Maksimibonus on 100€. Talletus ja bonus tulee kierrättää 60 päivän sisällä 4 kertaa (min. kerroin 1,80), ennen kuin kotiutuksen voi tehdä.