Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Betsafe on tänä päivänä yksi maailman johtavimmista peliyhtiöistä. Asiakkaita on yli 450 000 ja he ovat yli 100 eri maasta. Tammikuun 2006 virallisen aloituksen jälkeen yhtiöstä on tullut nopeasti yksi luotettavimmista yhtiöistä pelialalla.


Betsafe tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen pelivalikoiman pokerissa, vedonlyönnissä ja kasinopeleissä. Takaaksemme parhaan Betsafella on ainutlaatuisen asiakaspalvelutakuu, joka on auki 24 tuntia, 7 päivänä viikossa. Asiakaspalvelu on saatavilla sähköpostilla, live-chatissä ja puhelimitse.

Suomalaisille asiakkaille löytyy jalkapallosta monta eri sarjatasoa ja muun muuassa pesäpallo on tietenkin edustettuna. Talvisin luonnollisesti jääkiekosta löytyy valtava määrä pelikohteita. Vanhoja asiakkaitakaan ei unohdeta, vaan tasaisesti on tarjolla muun muuassa ilmaisvetoja,

BONUKSET

Huippuluokan tervetuliaistarjous – 100% bonus 200€ saakka!

  • Talletuksesi + bonussumma tulee kierrättää vain 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80.
  • Esimerkki: Jos talletat 200 euroa ja lunastat 100 % bonuksen, saat toisen 200 euroa bonusvaroja, jolloin sinulla on 400 euroa pelirahaa. Sinun tulee kierrättää 400 euroa yhteensä 4 kertaa, eli yhteensä kierrätysvaatimus on 1600 euroa.