Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

ComeOn on erinomainen vedonlyöntitoimisto hieman kokemattomillekkin vedonlyöjille, sillä sen sivustot ovat hyvin selkeät ja kaikki tarpeellinen on hyvin helposti löydettävissä, eivätkä sivut ei anna käyttäjälleen ylitsepursuavaa vaikutelmaa. Kaksi erityylistä vedonlyöntibonusta on myös oiva idea palvella eri profiilin omaavia vedonlyöjiä.

Pelivalikoima on laaja, kuten nykyään vedonlyöntitoimistoilta sopiikin odottaa. Löytyy kaikki perinteiset lajit ja sarjat alasarjoineen. Viime aikoina pikavauhtia vedonlyöjienkin lemmikkilajiksi tiensä löytänyt e-Sports on myös vahvasti edustettuna. Live-vetoja pyörii käytännössä kellon ympäri, joten löydät varmasti siltäkin osastolta itsellesi mieluisat kohteet.

ComeOnista löydät myös päivittäin streamejä eri lajeihin sekä sarjoihin. Nämäkin on sivustolle tuttuun tapaan selkeästi lajiteltu alkamisajan mukaan, jotta käyttäjän tarvitsisi käyttää mahdollisimman vähän aikaa turhaan selailuun.

Asiakaspalvelu toimii ComeOnissa kätevimmin chatin kautta, mutta myös sähköpostilla asioiden hoitaminen on mahdollista. Asiakaspalvelu on käytettävissä myös suomenkielellä.

Mobiilipelaaminen

Nykyään kännyköillä lyötyjen vetojen osuus on jatkuvasti, eikä tässäkään ComeOn jää muista jälkeen vaan luonnollisesti sekä Adroidilille, että Applelle löytyvät omat sovelluksensa. Mobiilista löytyy myös Oma Veto (YourBet) ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit rakentaa oman personoidun vetosi yksittäisestä kohteesta. Voit valita eri vetotyyppejä ja lisättyäsi ne vetokuponkiin kertoimet lasketaan automaattisesti. Voit esimerkiksi valita mieleisesi seuraavista vetotyypeistä: (jos ne ovat saatavilla) ottelun lopputulos, molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin, maalien lukumäärä, kulmapotkut, kortit.

BONUKSET

Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa tai tuplaamme talletuksesi 300€ asti!

Markkinoiden tämän hetken parhaan bonuksen kierrätysehdotkin ovat sopuisat:

Vedonlyönnissä bonus tulee kierrättää 6 kertaa (Talletus + Bonus) asettamalla vetoja vähintään 2 kohteella ja 1,50 minimikertoimella.

Vanhoille asiakkaille pyörii myös tasaiseen tahtiin erilaisia kampanjoita.