Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Vuonna 1999 perustettu Expekt tarjoaa nykyisin korkealuokkaisia rahapelikokemuksia jokaisella tasolla. Yhtiöllä on vankka tausta vedonvälittäjänä, mutta nykyisin sen alta löytyvät sekä mahtava kasinopelitarjonta että livevedonlyönnin koko sarja. Alkujaan Pohjoismaisille markkinoille suunnattu välittäjä on nykyisin kerännyt itselleen tukevan jalansijan koko Euroopan alueella.

Expektillä on myös, kuten jokaisella varteenotettavalla vedonlyöntitoimistolla on myös toimiva mobiilisovellus. Expektiltä löytyy asiakkaillensa tasaisesti kilpailuja sekä muita monelle hyödyllisiä tarjouksia, kuten kerroin buusteja. Mikäli pelityylisi sopivat monen kohteen kupongit, niin Expektillä saa kokonaiskertoimeen korotusta sen mukaan kuinka monta kohdetta riviltä löytyy.

BONUKSET

Tervetuliaistarjous – 100% bonus 50€ saakka

Expektin vedonlyönnissä 8 kertaa ennen kuin se muuttuu oikeaksi rahaksi ja sen voi nostaa. Bonus tulee kierrättää Expektin vedonlyönnissä minimipanoksella 10€, minimikertoimella 1.60 ja niin, että samalla vetokupongilla on vähintään 3 eri kohdetta.

Expekt tarjoaa tasaisin väliajoin myös talletusbonuksia ja ilmaisvetoja tasaisesti myös vanhoille asiakkaille, joten sähköpostia ja tiliä kannattaa seurailla tasaisesti.