Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

NordicBet on monia eri tuotteita tarjoava nettipelibrändi. Nordicbetiltä löytyy valtava valikoima vetokohteita, kasinopelejä ja pokeria. NordicBet tarjoaa kertoimet kaikkiin merkittäviin sarjoihin ja isoihin urheilutapahtumiin, joista haluat lyödä vetoa. Mukana ovat esimerkiksi La Liga, Valioliiga, NBA, NFL, NHL, KHL ja tenniksen Grand Slam -turnaukset. Luonnollisesti nykyään myös rakettimaisesti suosiota myös vedonlyönnissä kasvattanut Esport on vahvasti edustettuna kohdevalikoimassa. Pelattavissa on usein myös eksoottisempia kohteita aina politiikasta ja taloudesta tv-ohjelmiin liittyviin kohteisiin saakka.

Koska NordicBetin identiteetti on erittäin vahvasti pohjoismaalainen, niin NordicBet keskittyy erityisesti Pohjoismaiden sarjoihin kuten Allsvenskaniin, Tippeligaeniin, Veikkausliigaan, SHL:ään ja SM-Liigaan. Avaa pelitilisi jo tänään, jotta pääset nauttimaan NordicBetin kattavasta tervetulobonuksesta ja hyötymään päivittäisistä kampanjoista, joita on tasaiseen tahtiin tarjolla myös vanhoille asiakkaille, kuten ilmaisvedot.

NordicBetin valikoimassa reilusti alasarjoja

Nordicbet on sekä Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n että jääkiekon Mestarien liigan CHL:n virallinen sponsori. ”Love the Game” -periaate ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan isoihin kansainvälisiin ja kansallisiin tapahtumiin tai korkeimmille sarjatasoille. Rakkautta urheiluun löytyy myös alasarjoista, joten Nordicbet tarjoaa kertoimia jopa 9. Divisioonan tasolla.

NordicBetin vedonlyönti tarjoaa todella kattavan valikoiman vetokohteita loputtomine sivukohteineen ja erikoisvetoineen. NordicBetiltä löydät kertoimet pienemmistä sarjoista esimerkiksi myös alemman sarjojen suomifutikseen, salibandyn kakkosdivisioonaan, pesäpallon suomensarjaan ja Vaahteraliigaan!

LiveVeto ja mobiilivedonlyönti huippuluokkaa

Nordicbetin valikoimista löytyy LiveVeto, joka tuo vedonlyönnin jännityksen keskelle ottelutapahtumia. NordicBetillä voit myös seurata ilmaiseksi monia huipputapahtumia Livestream-suoratoistopalvelun kautta. Nordicbet tarjoaa suoratoistona otteluita jalkapallosarjoista kuten La Liga, Bundesliiga ja Englannin Championship. Lisäksi Nordicbet näyttää ATP-tennistä, NBA-koripalloa, MLB-baseballia ja jääkiekko-otteluita SHL:stä ja CHL:stä.

BONUKSET

Näin lunastat kolme bonusta NordicBetille

  • Nordicbet aloittaa tarjoamalla 100 % bonuksen ensimmäiselle talletukselle 100 euroon asti. Pienin bonukseen oikeuttava talletus on 10 euroa. Tehtyäsi talletuksen voit lunastaa bonuksen NordicBetin käyttäjätilisi Minun bonukseni -kohdasta. Bonus tulee kierrättää 30 päivän kuluessa 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50.
  • Kun olet käyttänyt (kierrättänyt tai hävinnyt) ensimmäisen bonuksesi, Nordicbet tarjoaa seuraavalle talletuksellesi 50 % bonuksen 50 euroon asti. Pienin bonukseen oikeuttava talletus on 10 euroa ja voit lunastaa bonuksen NordicBetin käyttäjätilisi Minun bonukseni -kohdasta. Bonus tulee kierrättää 30 päivän kuluessa 6 kertaa Vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50.
  • Kun olet käyttänyt (kierrättänyt tai hävinnyt) toisen bonuksesi, voit lunastaa 20 euron mobiili-ilmaisvedon tallettamalla NordicBetille vähintään 10 euroa. Aktivoi ilmaisvetosi rastittamalla vetokupongissa oleva sininen ruutu ennen vedon vahvistamista. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoiton tilillesi (et saa 20 € panosta takaisin). Voitot tulee kierrättää 3 kertaa 14 päivän sisällä minimikertoimella 1,50.

Skrillistä tai Netelleristä tehdyt talletukset eivät oikeuta bonuksiin. Bonusten täydelliset ehdot ja säännöt ovat näkyvillä talletusten yhteydessä.