Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Betfair vetopörssi

Betfair on vedonlyönnin saralla varmasti yksi eniten alaa ravistellut yhtiö. Se toi markkinoille aivan uuden tavan lyödä vetoa, jossa pelaajat pelaavat toisiaan vastaan suoraan. Lisäksi Betfair aloitti livevedonlyönnin sellaisena kuin se tällä hetkellä tunnetaan, eli pelimuotona jossa voit lyödä vetoa ottelun aikana lähes milloin tahansa ja mihin lajiin tai otteluun tahansa. Vedonlyöntipörssien toimintamalli on tänä päivänä varmasti kaikille vähänkin enemmän vedonlyöntiä harrastavalle tuttu. Nykyään Betfair sisältää myös perinteisen vedonlyöntipuolen, jossa se itse tarjoaa kertoimia sekä myös kaikki muut rahapelit kuten erilaiset kasinot, pokeri jne. Kuitenkin ehdottomasti kiinnostavin osa edelleen on vedonlyöntipörssi.

Back ja Lay termien merkitykset

Vedonlyöntipörssissä voit ostaa kertoimia (Back) tai tarjota niitä muiden ostettaviksi (Lay). Perinteisiin vedonlyöntitoimistoihin tottuneille Back ominaisuus on vastaava kuin pelaisi suoran kohteen. Vedonlyöntipörssin Back-puolella ovat näkyvissä summat, joilla kohde on pelattavissa ja kun veto on lyöty, niin voi alkaa odottamaan ottelun alkua aivan kuten perinteisten vedonlyöntitoimistoiden kohdalla. Ainoana erotuksena, että Betfair ottaa voitetusta vedoista muutaman prosentin komission (vedonvälittäjä osuus) voitto-osuudesta, jonka koko riippuu siitä, kuinka paljon pelaat pidemmällä aikavälillä Betfairille.

Lay-puolella vastaavasti tarjoat kohdetta muiden pelattavaksi itse päättämälläsi kertoimella ja panoksella. Tällöin sinun on hyvä seurata, että meneekö tarjoamasi kerroin kaupaksi ja mikäli menee, niin kuinka suuri osa siitä, koska vastapelaajan ei tarvitse pelata koko tarjoamaasi summaa. Saattaa myös käydä niin, että toiselle pelaajalle kelpaa kohteeseen alempi kerroin kuin sinulle, jolloin jonkun tulee pelata alempi tarjous kokonaan pois, ennen kuin joku voi poimia sinun tarjouksesi. Kohteiden tarjoaminen avaa paljon lisämahdollisuuksia perinteisen suoran kertoimen oston lisäksi, mutta myös riskitekijöitä. Sen lisäksi, että kohde ei mene kaupaksi, niin tarjoamastasi kertoimesta saattaakin tulla yllättäen muille huippuluokan pelikohde, mikäli esimerkiksi otteluun, josta kerrointa tarjoat kokoonpanoissa tapahtuu yllättävä muutos.

Betfairin live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on Betfairillä erittäin merkittävässä roolissa, sillä usein isommissa lajeissa ja otteluissa on jatkuvasti käytännössä 100% palautusprosentti. Esimerkiksi jalkapallon isojen sarjojen ja tennisturnausten live-vedonlyönnissä markkinat ovat todella vilkkaat. Betfairin live-vedonlyönti on siinä mielessä loistavasti toteutettu, että maksat ainoastaan komission (vedonvälittäjän osuuden) lopullisesta voitosta, vaikka pelaisit yhden ottelun aikana tietyssä kymmeniä vetoja suuntaan jos toiseenkin. Eli aktiivisille live-vedonlyöjille Betfair suuremmissa lajeissa ja sarjoissa on ehdottomasti vedonlyöntitoimisto numero yksi.

Betfairin asiakaspalvelu

Betfair ei tarjoa suomenkielistä asiakaspalvelua tai alustaa, mutta kokemuksien perusteella Betfairin lupaukset markkinoiden nopeimmasta asiakaspalvelusta ei ole tuulesta temmattuja. Myös sosiaalisen median kanavien kautta, kuten muun muassa Twitterissä toimiva asiakaspalvelu on henkilökohtaisten kokemusten perusteella osoittautunut todella nopeaksi, ystävälliseksi ja asiasta jää kuva, että asiakasta todellakin palvellaan ja ongelman ratkaisut pyritään tekemään asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaiseksi. Useilla huonosta asiakaspalvelustaan tunnetuilla vedonlyöntitoimistoilla jää kuva, että asiakkaan palvelu olisi välttämätön paha, asiakaspalvelijoiden taso huono ja tulee olo, että ongelmanratkaisuista tehdään asiakkaalle mahdollisimman vaikeita, sekavia ja aikaa vieviä. Lisäksi Betfairin omistamien vedonlyöntilisenssien ansiosta voitot ovat verovapaita suomalaisille vedonlyöjille.

Avaa pelitili Betfairille TÄSTÄ