Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Betfairin komissio laskee rajusti!

Betfairin komission muutos (My Betfair Rewards)

Varsinkin Betfairin vedonlyöntipörssiä käyttäville tämä on erityisen mieluinen ja myös perinteisellä puolella pelaavien lisäedut selkeytyvät. Tästä päivästä lähtien asiakas saa valita kolmesta eri vaihtoehdosta, jossa yhdessä on vain 2% komissio*, kun ennen tätä uudistusta se oli kaikille lähtötasoltaan 7.5%. Alla olevassa kuvassa on kolme eri palkitsemisvaihtoehtoa.

*Komissiolla tarkoitetaan sitä osuutta, jonka vedonvälittäjä ottaa nettovoitosta. Eli mikäli lyöt 100€ vedon kertoimella 2,0, niin sadan euron voitto-osuudesta vähennetään esimerkiksi 5% komissiolla 5€, jolloin tilillesi tulee 195€ (panos + voitto-osuus, josta komissio vähennetty)

Uusi palkitsemisjärjestelmä

Mikäli pääsääntöisesti lyö vetoa vedonlyöntipörssin puolella (Exchange), niin kannattaa luonnollisesti valita tuo 2% komission vaihtoehto. Mikäli pelaa suurimmaksi osaksi lähinnä perinteisellä puolella (Sportsbook), niin kannattaa puntaroida mikä vaihtoehto olisi itselleen paras, sillä komissiolla on vaikutusta vain vedonlyöntipörssin puolella. Joten mikäli pelaan ainoastaan perinteisellä puolella, niin siilon kannattaa valita ensimmäinen vaihtoehto. Mikäli kampanjaa haluaa vaihtaa, niin tämä onnistuu ja uusi valinta tulee voimaan kuukauden ensimmäinen päivä.

Oman vaihtoehdon pääset valitsemaan valikosta My Account => My Betfair Account

Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä Betfairillä niin nyt on viimeistään aika. Tilin saat avattua TÄSTÄ.

Mikäli Betfair on vielä sinulle vieras vedonlyöntitoimisto niin esittelyn löydät TÄÄLTÄ.