Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Matchbook vetopörssi

Matchbook – tutustumisen arvoinen vedonlyöntipörssi, hyvät kertoimet ja alhaiset komissiot

Monelle vedonlyöntiharrastajalle vedonlyöntipörssi on tuttu termi varsinkin Betfairin yhteydestä. Vedonlyöntipörssissä voit normaalin vedonlyöntitoimiston tapaan lyödä vetoa suoraan (BACK). Perinteisestä bookkerista poiketen kuitenkin voit myös tarjota kertoimia muiden pelattavaksi (LAY). Matchbook ottaa 2% komission markkinoiden nettovoitosta.

AVAA TILI MATCHBOOKILLE TÄSTÄ!

Betfair on hallinnut vedonlyöntipörssejä ylivoimaisesti, eikä sille ole ennen Matchbookia löytynyt vuosikausiin ainuttakaan potentiaalista uhkaajaa. Kuitenkin sen jälkeen kun Betfair listautui pörssiin, on heidän ahneutensa kasvanut ja välityspalkkiot nousseet sille tasolle, että heidän lopulliset kertoimet eivät ole enää useinkaan olleet markkinakärkeä.

Matchbookin tarjonta on jatkuvasti lisääntynyt. Varsinkin jenkkilajeissa se on ollut jo pitkään selvästi edellä Betfairia. Tällä hetkellä tarjontaa löytyy hyvin myös isoimpiin jalkapallosarjoihin sekä tennikseen, jossa Matchbookilla on myös tasoitusvedot sekä under/over vedot tarjolla. Esimerkkinä huippukertoimia NBA, NHL, NFL, tennikseen ja Valioliigaan!

Talletukset ja kotiutukset toimivat hyvin. Talletukset sujuvat helposti ja nopeasti luottokorteilla (myös Visa Electron), Netellerilla sekä Skrillilla. Skrill-nettipankista löytyy täältä esittely, mikäli se ei vielä ole tuttu. Tällä hetkellä Matchbook on erityisen suositeltava jenkkilajeihin.

AVAA TILI MATCHBOOKILLE JA ALA VOITTAMAAN!!!