Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Parhaat vedonlyöntibonukset

Parhaat vedonlyöntibonukset kiinnostavat luonnollisesti vedonlyöjiä, sillä se on helppo tapa saada pelikassaan pelimerkkejä. Vedonlyöntitoimistot käyvät kovaa kilpailua asiakkaista, niin he tarjoavat usein huomattavan suuriakin tervetuliaisbonuksia, jotta asiakas valitsisi juuri heidät.

Asiakkaan kannalta on kuitenkin hyvinkin oleellista aina ottaa tarkasti selvää, millaiset ehdot bonuksien taakse kätkeytyvät, sillä usein pienemmän summan bonus voi olla asiakkaalle parempi kuin suurempi, tähän vaikuttaa paljon myös monet muut tekijät kuten asiakkaan peliaktiivisuus. Valveutununeen pelaajan pitää ottaa huomioon paljon muitakin bonukseen liittyviä seikkoja kuin ainoastaan sen koko. Kuitenkin varsinkin pienellä kassalla pelaaville ja miksi ei isommillakin, niin luotettavien vedonvälittäjien tarjoamat bonukset on järkevä tapa kasvattaa pelikassaa. Tärkeimmät bonuksen ehtoihin vaikuttavat tekijät ovat:

1) Vedonlyöntibonuksen suuruus 
2) Bonuksen kierrätysehdot
    – Kierrätyksen minimikerroin
    – Kierrätysvaatimus 
    – Kierrätykseen sallittu aika
    – Max. panos kierrätykseen
    – Muut huomioitavat asiat

Nämä asiat ottamalla huomioon sekä tuntemalla oman riskitasonsa pääsee jo usein hyvään alkuun pienellä omalla pääomalla menestyksekkäässä kierrättämisessä. Tässä artikkelissa myös käymme läpi pala palalta vedonlyöntibonuksen rakenteen.

Vedonlyöntibonuksen suuruus

Eri vedonvälittäjät tarjoavat erisuuruisia vedonlyöntibonuksia. Kuitenkaan läheskään aina suurin tarjous ei ole se parhain. Järkevän pelaajan on kannattava huomioida monia muitakin bonukseen sisältyviä tekijöitä. Normaalisti vedolyöntibonukset vaihtelevat suuruudeltaan 50€ ja 100€ välimaastossa.

Euromääräisen summan lisäksi toinen täysin yhtä oleellinen tekijä kuin summa on prosenttiosuus, jonka välittäjä tarjoaa. Normaalit osuudet liikkuvat 50-100% välimaastossa. Tällä tarkoitetaan prosenttiosuutta, jonka määrän välittäjä tallettamastasi summasta tarjoaa bonuksena. Esimerkiksi 50% on 100€ talletuksesta 50€. Huomioi aina, että mikäli jokin netissä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ei yleensä myöskään ole totta. Ennen talletusta kannattaa aina kaivaa perustiedot välittäjästä ja tiedustella muiden pelaajien kokemuksia vedonvälittäjästä. Vedonvälittäjiä on internetistä loputon määrä, mutta tälle sivulle on poimittu ainoastaan ne välittäjät joihin voi turvallisesti tallettaa ilman pelkoja, että voittoja ei saisikaan kotiutettua tai jonain kertana, kun yrittää kirjautua pelitilille onkin ne suljettu, ilman mitään lisäinformaatiota.

Kierrätysehdot bonukselle

Jokainen välittäjä määrittelee sivuillaan ne ehdot, joilla vedonlyöntibonus on kierrätettävissä. Tärkeimmät huomioitavat asiat ovat minimikerroin, kierrätysvaatimus, aikataulu, sallittu panoksen koko sekä muut huomioitavat asiat. Ota myös aina tarkasti selvää siitä, mitä vedonlyönnin pelimuotoja välittäjä hyväksyy bonuskierrätyksen yhteydessä. Ehdot kannattaa käydä tarkkaan läpi, sillä harmittavan usein kuulee tilanteista, jossa vedonlyöjä on esimerkiksi menettänyt bonuksen, vaikka kiven kovaa väittää toimineensa oikein ja lopulta huomataankin, että jotain bonusehtoa on rikottu.

Bonuskierrätyksen pienin sallittu kerroin

Kyseessä on kerroin, jota pienempiä kertoimia ei huomioida kierrätyksessä. Jos välittäjä säännöissä sanotaan pienimmän sallitun kertoimen olevan 1.6, niin bonuskierrätykseen ei huomioida, mikäli pelaat esimerkiksi kertoimen 1.4. Luonnollisesti muuten kyllä voi pienempiäkin kertoimista lyödä vetoa, nämä eivät silloin vain sisälly kierrätykseen. Kannattaa myös huomioida, että ottaako välittäjä huomioon myös monen kohteen rivit. Eli kierrättääkö bonusta mikäli pelaat samaan riviin kahta 1.3 tasoista kerrointa, sillä tällöinhän rivi ylittää se tällöin vaaditun (1.6) tason. Muista aina, että mitä korkeammaksi välittäjä on määritellyt kertoimen, sen vaikeampaa on löytää kierrätykseen sopivia pelikohteita. Normaalisti minimikerroin vaihtelee vedonlyöntitoimistosta riippuen 1.5 – 2.0 tasossa.

Vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimus

Tämä tarkoittaa sitä, että välittäjä asettaa tietyn kierrosmäärän, joka pelaajan tulee tallettamiaan rahoja kierrättää. Ensimmäisenä tulee huomioida se, koskeeko kierrätysmäärä ainoastaan talletusta, vai pitääkö myös saatu bonusraha kierrättää. Mikäli kierrätyksen ehtona on kierrätysmääräksi esimerkiksi 5 koskien pelkkää talletusta, pitää tallettamasi summa kierrättää 5 kertaa. Mikäli taas ohjeissa sanotaan, että sekä talletus, että bonus on kierrätettävä yhteensä 5 kertaa, niin tällöin kierrätyksen vaadittava määrä kasvaa selkeästi.

Bonuskierrätyksen aikataulu

Yleensä jokainen välittäjä ilmoittaa tietyn aikahaarukan, jonka puitteissa kierrätys on suoritettava. Normaalisti aikaa kierrätyksen loppuun viemiseksi on muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Huomioi heti ensimmäisenä aikataulun merkitys, sillä kahden viikon aika ei välttämättä riitä kierrätykseen, mikäli sopivia kohteita ei ole tarjolla päivittäin. Älä siis ryhdy kierrättämään bonusta, mikäli suosikkilajisi ovat tauolla. Muuten joudut poistumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle ja todennäköisyys onnistuneelle kierrätykselle laskee olennaisesti. Mitä pidempi aika kierrätykseen on varattavissa, sitä parempi pelaajalle. Tällöin pystyt valitsemaan mieleisesi kohteet ja kierrätys on helpommin suoritettavissa ja vältät tilanteen, jossa on aika loppumassa ja joudut lähes arvalla valitsemaan loput kohteesi.

Panoksen suuruus vedonlyöntibonuksessa

Panoksen sallittu suuruus on myös erittäin merkityksellinen seikka bonuskierrätyksessä. Mikäli välittäjä rajoittaa panoksen kokoa kierrätysvaiheessa, (tai ottaa huomioon vain tietyn osuuden panoksesta) lisää se huomattavasti tarvittavia vetoja kierrätyksen loppuun viemiseksi. Huomioi myös se, että mikäli vain tietty prosenttiosuus vedostasi otetaan huomioon kierrätyksessä saatat olla pakotettu pelaamaan itsellesi normaalia isommilla panoksilla, varsinkin jos kierrätykseen sallittu aika on lyhyt. Joten käy edellä käydyt asiat läpi huolella ennen kuin päätät tarttua bonukseen.