Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Pinnacle – Vedonlyönnin kulmakivi

Pinnaclelle jokunen vuosi sitten tapahtui lopulta, mistä jokainen vähänkään vakavissaan vedonlyönnin ottava pelaaja on haaveillut, eli Pinnacle liittyi suomalaisille verovapaiden vedonlyöntiyhtiöiden joukkoon. Pinnacle on nykyään ETA-vedonlyöntiyhtiö ja sillä on Malta Gaming Authority, MGA:n, lisenssi.

Pinnacle on vedonlyöntiyhtiöiden markkinajohtaja, johon muita välittäjiä usein verrataan, sillä siltä ei käytännössä juurikaan heikkouksia löydy. Kertoimet ovat huipputasoa. Esimerkiksi vertaillessa kahden vaihtoehton kohteita, niin esimerkiksi Veikkaus tarjoaa 1.85-1.85 usein molemmille vaihtoehdoille, lähes kaikki muut ulkomaiset toimijat tasoa isompiin sarjoihin ja lajeihin 1.91-1.91, kun Pinnaclella vastaavat kertoimet ovat 1.952-1.952 (parhaimmillaan palautusprosentti on jopa huikeat 98% ja keskiarvo hitusen alle 97%). Mikäli ero tuntuu pieneltä, niin kannattaa lukaista seuraava artikkeli jossa konkreettisten esimerkkien avulla avataan kyseisten erojen merkitystä, oli vedonlyönnin päämäärä voiton tavoittelu tai harrastus, jossa esimerkiksi jännityksen tavoittelu on vedonlyönnin ykkösprioriteetti.

Panoskatot Pinnaclella ovat aivan maailman kärkiluokkaa. Toisin kuin hyvin monessa muussa paikassa maksimipanosta pääsee kaiken lisäksi pelaamaan niin monta kertaa kuin haluaa. Ainoastaan kertoimet vain hieman putoavat jokaisen vedon jälkeen. Panosten kanssa on myös hyvä huomata, että jokainen kohde aukeaa lähes aina pienemmällä maksimipanostasolla ja nousee ottelun alkamisajankohdan lähestyessä.

AVAA TILI PINNACLELLE TÄSTÄ LINKISTÄ!!!!

Voittajat tervetuloa!

Pinnacle ei aseta voitollisille pelaajalle millään tavalla alempia panosrajoja. Pinnacle suorastaan toivottaa voitolliset pelaajat tervetulleeksi sivustolleen, ja oikeasti tarkoittaa sitä. Tälle firmalle voi luottavaisin mielin pelata pelkäämättä, että voittoputken tai kotiutuksen jälkeen sallittuja panosmääriä oltaisiin tiputettu, joka valitettavasti jatkuvasti on yleistynyt ja tiukentunut muilla vedonvälittäjillä.

Tämä ei tarkoita sitä, että Pinnaclea parempia kertoimia ei löytyisi välillä muistakin vedonlyöntitoimistoista. Kuitenkin mikäli vedonlyönnin ottaa vähänkin vakavasti, niin tili Pinnaclelle on välttämätön ja sitten rinnalle kerätä vähintään muutamia toimijoita, jotta mahdollisimman pääsisi mahdollisimman usein markkinoiden korkeimpiin kertoimiin. Tässäkin kannattaa muistaa, että tarkastaa, että vedonlyöntitoimistot johon avaa tilejä ovat luotettavia, sillä netistä löytyy satoja palvelun tarjoajia toimijoille. Tällöin ei tarvitse pelätä hankaluuksia kotiuttaessaan voittoja. Tästä syystä tälläkin sivustolla ei ollakaan listattu kymmeniä eri veonlyöntitoimistoja, vaan ne jotka itse olemme testanneet luotettavaksi.

Miksi Pinnacle voi tarjota kertoimia tasolla, joka on muille vedonvälittäjille utopiaa? Siksi, että sen vedonlyöntiohjelmisto on niin huippuunsa viritetty, että he uskovat tällä tavalla kykenevänsä löytämään jokaiseen kohteeseen heidän kannaltaan parhaat mahdolliset kertoimet.

Pinnacle ilmoittaa selkeästi kulloisenkin hetken maksimipanoksen jokaiseen kohteeseen ja lyödyn vedon jälkeen saa saman kohteen pelata toistamiseenkin, luonnollisesti kertoimen laskettua hieman. Pinnacle on profiloitunut sinkkukohteisiin, mutta suurimmissa sarjoissa on yhdistelmävedot myös mahdollisia, mutta tällöin jokaisen käytössä olevan kohteen kerroin on pienempi, kuin se singlevetona olisi.

Kattava kohdevalikoima

Pinnaclen kohdevalikoima on tasoitus- ja totals-vedoissa hyvin kattava. Useimmissa sarjoissa on valittavissa useampi eri tasoitusvaihtoehto tietenkin hieman eri kertoimilla. Voit siis helposti pelata halutessasi samaan futisotteluun joko suoraa voittoa tai maalin tasoitusvetoa. Lisäksi suurimmassa osassa sarjoja on mukana myös tuttu 1×2-pelimuoto.

Parhaimmillaan Pinnacle on ehdottomasti jalkapallovedonlyöjille sekä jenkkilajien ystäville (NHL, NBA, NFL, MLB). Niissä sarjoissa kohdevalikoima on erittäin kattava ja kertoimet maailman ehdotonta eliittiä. E-sportin puolella Pinnaclella on jopa aivan oma osionsa!

Maininnan arvoista on myös se, että Pinnaclella on hyvin toimiva ja selkeäkäyttöinen mobiilipuoli, joka on saanut huippuarvosanoja, eri mobiilialustoen vertailussa muun muuassa lisäominaisuuksiensa ansiosta.

Talletusvaihtoehdot

Talletusvaihtoehtojen kirjo on suuri ja mukana suomalaisten keskuudessa suosituimmat Skrill, Neteller, Visa (myös Visa Electron), Mastercard, Trustly, Bitcoin tapahtuvat realiaikaisesti. Vaihtoehtona on myös pankkisiirto. Pankkisiirron Pinnacle on ilmoittanut kestävän maksimissaan viisi pankkipäivää. Kotiutukset onnistuvat kuten talletukset ja Pinnacle tarjoaa yhden ilmaisen kotiutuksen kuukaudessa.

Kenelle sopii?

Pinnacle soveltuu parhaiten vedonlyöjälle, joka haluaa puristaa kertoimista viimeisenkin sadasosan puolelleen. Korkeat palautusprosentit takaavat, että Pinnacle tarjoaa hyvin usein markkinoiden parhaimpia kertoimia. Myös luotettavuus on Pinnaclen ehdoton valtti ja vaikka tätä vedonvälittäjästä kuinka etsisi informaatiota, niin negatiivista palautetta on hyvin vaikea löytää

Pinnaclen ajatusmaailmassa korkeat kertoimet ovat jokaiselle pelurille paras mahdollinen tarjottava bonus. Tämän johdosta he eivät ole tarjonneet enää vuosikausiin minkäänlaisia talletusbonuksia tai ilmaisvetoja.

Pinnaclella on myös suomenkielinen sivusto, mutta valitettavasti ei suomenkielistä asiakaspalvelua. Kuitenkin Pinnaclella toimii kaikki yleensä niin hyvin, että asiakaspalveluun tarvitsee turvautua hyvin harvoin. Pinnacle on kerännyt useita palkintoja vedonlyöntifirmojen keskuudessa ja sen maine pelaajien keskuudessa on varmasti paras kaikista vedonlyöntitoimistoista. 

AVAA TILI PINNACLELLE TÄSTÄ!

Tagged With :