Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Arbitraasilaskin

Arbitraasi on tilanne, jossa saatavilla olevat kertoimet ovat niin suuria, että niillä voi tehdä varmaa tuottoa. Voit löytää arbitraasitilanteita netin kerroinvertailupalveluiden avulla tai etsiä niitä käsipelillä arbitraasilaskimella.

Kelly-laskin

Kelly -panostuksella voidaan maksimoida pelikassan keskimääräinen kasvunopeus. Toisin kuin monissa muissa panostusmenetelmissä, Kelly-panoksen laskemisessa otetaan huomioon myös osumistodennäköisyys. Tämä ominaisuus tekee Kellystä erinomaisen panostusstrategian.

Kerroinmanipulaattori

Tällä laskimella voit pyöritellä todennäköisyyksiä rajakertoimiksi ja toisinpäin, ja laskea esim. kertoimien palautusprosentin.

Kerroinmuunnin

Kerroinmuunnin -laskimella voi muuntaa kertoimia toiseen formaattiin. Laskin tunnistaa amerikkalaiset kertoimet, desimaalikertoimet ja murtolukukertoimet.

Painotettu todennäköisyys

Tällä laskimella voit laskea esimerkiksi vihjaajien todennäköisyysarvioista painotetun keskiarvon.

Panoslaskin

Tällä laskimella voit laskea rajakertoimet ja panokset single-vetoihin.

Pieniä työkaluja (Pieniä panostustyökaluja erityisesti pörssikauppaan).

Komission lisääminen

Useissa vetopörsseissä vedonvälittäjä ottaa välityspalkkiona kiinteän prosentin pelaajan voitoista. Tällä laskimella voit laskea kertoimeen mukaan vetopörssin ottaman prosenttiosuuden, jotta osaat ostaa ja myydä riittävän isoja kertoimia.

Komission poistaminen

Useissa vetopörsseissä vedonvälittäjä ottaa välityspalkkiona kiinteän prosentin pelaajan voitoista. Tällä laskimella voit poistaa kertoimesta vetopörssin ottaman prosenttiosuuden, jotta tiedät tarjolla olevan kertoimen todellisen arvon.

Lay-laskin

Lay-laskimella voit laskea ostajan panoksen vedonlyöntipörssissä tarjoamallesi kertoimelle.

Vastakerroin

Tällä laskimella voit laskea kertoimen vastakertoimen. Jos esimerkiksi pörssissä joku haluaa ostaa joukkuetta kertoimella 1.80, saisit kertoimen 2.25 siitä, että joukkue ei voita.

Tuottotavoite

Tuottotavoite-laskimella voit laskea, paljonko panoksen täytyy olla, jotta voisit voittaa haluamasi summan.

Single-palautukset

Single-palautus -laskimella voi laskea vedon palautukset eri lopputulosvaihtoehdoille. Laskin sopii mainiosti tasoitusvetojen opetteluun.

Suojavedot

Suojavedolla (englanniksi “cover bet”) tarkoitetaan vetoa, joka pelataan kohteeseen varsinaisen päävedon lisäksi. Suojavetoja käytetään yleensä silloin, kun pelataan isoja altavastaajia. Tyypillisesti suojaveto asetetaan tasapelivaihtoehdolle siten, että se palauttaa osuessaan sekä päävedon että suojavedon panoksen takaisin. Tällainen suojaveto yleensä parantaa hieman pelikassan kasvunopeutta.

Tasoitusmuunnin

Laskin tasoitusvetojen yhdistelyyn. Voit esimerkiksi yhdistää +1.0 ja +1.5 -tyyppiset tasoitusvedot +1.25 -tyyppiseksi tasoitusvedoksi. Laskin luo uusia vetoja jakamalla panosta sopivassa suhteessa vetojen välillä.

Tuloslaskin

Tällä laskimella voit tarkastella pelaamiesi vetojen tuottoa ottelun eri lopputulosvaihtoehdoilla.

Vetojen yhdistäminen

Tällä laskimella voit yhdistää useita samankaltaisia vetoja yhdeksi vedoksi.