Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Voitollinen vedonlyönti netissä

Myös työkalujen käyttö vedonlyönnissä on erittäin tärkeää. Alla olevalla videolla vedonlyönnin pioneeri Jorma Vuoksenmaa esittelee käyttämäänsä ja kehittämäänsä StrataPro ohjelmistoa tarkemmin. Yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä työkaluja vedonlyöntiin löydät myös tältä sivuilta.

ESBC x StrataPro

Jorma Vuoksenmaa esittelee yhden ESBC:n analyysissä käytetyistä työkaluista.

Jorma Vuoksenmaa StrataPro ohjelmistoesittely.

Jorma Vuoksenmaa Arto Nybergin vieraana. Tarinaa vedonlyönnistä. Aiheina muun muuassa kuinka tunne vaikuttaa vedonlyöntikäyttäytymiseen sekä eroja kuinka harrastajavedonlyöjät ja ammattilaiset reagoivat eri tavalla saatavilla olevaan informaatioon. Jorma Vuoksenmaa kertoo myös miksi ja kuinka vedonlyönti voi olla hyvä harrastus, vaikka siitä ei jäisikään voitolle.

Vuoksenmaa Vedonlyöntiammattilainen

Uploaded by Kukka Kaali on 2016-07-07.

Jorma Vuoksenmaa Arto Nybergin haastateltavana.

Vedonlyönnin ammattilaiset

Monen vedonlyöjän haaveena on, että joku päivä vedonlyöntiä voisi kutsua ammatikseen tai ainakin hyväksi lisätulonlähteeksi. Seuraavalla videolla Salolaisen vedonlyöntisyndikaatti Pro Vincit Analyticsin jäsenet Daniel Rantanen, Samuli Teuri ja Teemu Kesänen avaavat dokumentissa, millaista on tienata elantonsa vedonlyönnillä.

Vedonlyönti – “Tää on mun unelma-ammatti”

Salolaisen vedonlyöntisyndikaatti Pro Vincit Analyticsin jäsenet Daniel Rantanen, Samuli Teuri ja Teemu Kesänen avaavat dokumentissa, millaista on tienata elantonsa vedonlyönnillä.

Ammattivedonlyöjän elämää – ilot ja harmit.

Vihjeitä vedonlyöntiin

Veto-Pete – Veto-Pete Extra: Livevedonlyönnistä

Tällä kertaa Pete painoi kahdeksanminuuttisen monologin yhdestä lempiaiheestaan, livevedonlyönnistä. Kuuntele ja ota opit pois kuleksimasta!

Tiivis tietopaketti live-vedonlyöntiin.

Veto-Pete – Veto-Pete Extra: Viihdebetsaamisesta viisaammaksi

Tänä päivänä tuntuu, että joka tuutti hehkuttaa viihdebetsaamisen saloja. Mikä on sinänsä ihan ok, sillä eihän viihdebetsaamisessa ole yhtään mitään vikaa, päinvastoin. Mutta eikö voittaminen ole keskimäärin hauskempaa puuhaa kuin häviäminen? Tänään puhutaan viihdebetsaamisesta, sen tuottamista fiiliksistä, järkeilystä sekä siitä, miten viihdebetsaamisessa voisi kenties pärjätä paremmin.

Pitkäveto kannattavammaksi.

Veto-Pete – Veto-Pete Extra: Voitollisen vedonlyönnin lähteillä

Tällä kertaa Peten vieraana on englantilaisessa syndikaatissa työskennellyt kokeneempi gentlemanni, Kari Rajainmäki, jonka kanssa avataan voitollisen vedonlyönnin saloja ennen ja nyt. Kokemuksen myötä tarjolla on paljon vinkkejä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin “betsareille”. Kolme varttia täyttä asiaa – ota mukava asento ja paina playta.

Kattava tietopaketti aivan jokaiselle vedonlyöjälle.