Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2019

Vedonlyöntibonukset vertailussa 2019

Nordicbetin, Gutsin ja 1xBetin vedonlyöntibonukset vertailussa

Nordicbet, Expekt ja Bethard tarjoavat kaikki hyviä tarjouksia uusille asiakkaille. Kaikilla on käytössä hieman erilaiset bonukset, joten käydään niitä hieman läpi.

Maksimibonus vedonlyönnissä

Tutkitaan ensin maksimibonuksen määrää. Nordicbet tarjoaa bonusta kolmessa osassa ja yhteissumma nousee 170 euroon. Gutsillla ilmaisvedon arvo on 50 euroa ja 1xBetillä uuden pelaajan vedonlyöntibonus on maksimissaan 100 euroa.

Nordicbetin ensimmäinen bonus on muotoa talleta 100€ ja saa 100% bonusta. Kun ensimmäinen bonus on kierrätetty, niin voi lunastaa toisen bonuksen tallettamalla edelleen 100€, josta bonus on 50%. Kun toinenkin bonus on kierrätetty, niin tämän jälkeen tallettamalla 10€, niin saa 20 euron mobiili-ilmaisvedon.

Guts ei tarjoa varsinaista bonusta, vaan ilmaisvetoa, mikäli ensimmäinen vetosi ei osu. Tämän maksimisumma on 50 euroa, eli mikäli ensimmäinen vetosi ei ensimmäisen talletuksen jälkeen osu, niin saat vetoasi vastaavan kokoisen ilmaisvedon.


1xBetin talletusbonus on poikkeava, sillä kierrätykseen vaaditaan yhdistelmävetoja, joissa jokaisessa on kolme vähintään kolme pienikertoimista kohdetta. Tämä luonnollisesti vaikeuttaa kierrätystä, mutta vastaavasti muut ehdot ovat keskimääräistä paremmat.

Minimikertoimet ja kierrätysajat

Bonusten perustietojen lisäksi on hyvä vielä tutkia tarjousten ehdot esimerkiksi minimikertoimien ja kierrätysaikojen suhteen.

Nordicbetin 1. ja 2. bonusraha on kierrätettävä 6 kertaa vähintään kertoimella 1,50. Aikaa kierrätykseen on kummassakin bonuksessa 30 päivää. Ilmaisvedossa saa tililleen nettovoiton, joka tulee kierrättää 3 kertaa 14 päivän sisällä minimikertoimella 1,50.

Gutsin mahdollinen ilmaisveto on kierrätettävä 4 kertaa vähintään 1.8 tason kertoimille. Aikaa tähän on 14 päivää.

1xBetillä:llä kierrätyksessä vaaditaan vähintään 3 kohteen yhdistelmärivejä, joiden kerroin tulee olla vähintään 1.4. Bunussumma on kierrätettävä vähintään 5 kertaa ja aikaa tähän on 30 päivää.

Kannattaa myös huomioida, että nykyään talletukset, jotka tehdään esimerkiksi Skrillin tai Netellerin avulla eivät oikeuta bonuksen saamiseen. Tämä ehto on lähes kaikilla firmoilla käytössä.

Aina ennen tallettamista ja bonusten käyttöönottamista kannattaa tarkistaa tarjousten ehdot vedonvälittäjän sivuilta. Tarjouksiin voi tulla aika ajoin pieniä muutoksia.

Tagged With :