Netin suurimmat vedonlyöntibonukset 2021

Vedonlyöntisivustot ammattilaisille

Vaikka vedonlyöntibonukset ja niiden kierrättäminen ovat tärkeä osa tuottavaa vedonlyöntiä, ovat suurimmat vedonlyöntiyhtiöt kuitenkin erittäin tärkeitä varsinkin sillloin, kun pyritään ammattimaiseen vedonlyöntiin.

Ammattilaisen valinnat

Tällä sivulla esittelemme tärkeimmät vedonvälittäjät matkallasi kohti vedonlyöntiammattilaisuutta. Nämä sivustot ottavat vetoina sisään suuriakin summia yksittäisiin kohteisiin, ja niiden palautusprosentti vedoissa pyörii aivan maailman kärjessä lajista ja kohteesta riippumatta.

Kuvahaun tulos haulle sport betting winner

Pinnacle

Vedonlyönnistä ammattilaisella tasolla ei voida puhua, mikäli ei mainita ensimmäisenä Pinnaclea. Se on yksi maailman suurimmista vedonvälittäjistä, ja jokaisella itseään ammattilaisena tai sellaiseksi haluavana pitävällä on pelitili siellä. Sivustoltamme löytyy myös esittely Pinnaclesta.

Kuvahaun tulos haulle pinnacle sports

Pinnacle vedonlyönti

AVAA TILI PINNACLELLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Betfair

Betfair loi syntyessään aivan uudelaisen tavan lyödä vetoa. Betfairin vedonlyöntipörssissä pelaajat lyövät vetoa toisia pelaajia vastaan ja Betfair ottaa välistä pienen välityspalkkion (komissio). Live-vedonlyöntiä pelaaville vedonlyöjille Betfairin tili on ehdoton. Mikäli haluat lukea enemmän tästä aikanaan markkinat mullistaneesta toimijasta, niin sivustoltamme löytyy sekä kattavampi esittely Betfairin ominaisuuksista, sekä artikkeli, jossa käsitellään millä perinteisesti vedonlyöntitoimistoista poikkeavilla tavoilla Betfairin ominaisuuksia on mahdollista hyödyntää.

Kuvahaun tulos haulle betfair logo

Betfair vedonlyöntipörssi

AVAA TILI BETFAIRILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!!!

 

Matchbook vetopörssi

Pitkään Betfair on hallinnut käytännössä yksin vedonlyöntipörssigenreä. Aika-ajoin kilpailijoita on tullut koittamaan haastamaan kyseisen jättiläisen, mutta melko nopeasti kuivuneet kasaan hiljaisten markkinoiden vuoksi. Nyt kuitenkin Matchbook on jo useamman vuoden ollut jo useamman vuoden monen paljon pelaavan luottotoimistoja. Sen etu Betfairiin on varsinkin jenkkilajeissa NHL:ssa, NBA:ssa ja MLB:ssä. Lisäksi Matchbookin talon osuus on selkeästi Betfairia pienempi. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että Matchbook ottaa komission jokaisesta vedosta, kun vastaavasti Betfair vain ottelun nettovoitosta. Eli live-vedonlyönnissä Betfair on useasti parempi valinta, mikäli lyö ottelun aikana useita vetoja, kun taas ennen ottelua on Matchbook parempi valinta.

Matchbook vedonlyönti

AVAA TILI MATCHBOOKILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!!!

Sbobet

Sbobet on erittäin tunnettu ja erittäin hyvämaineinen aasialainen vedonlyöntiyhtiö, joka on varmasti monelle tuttu muun muassa monen Valioliigassa pelaavan joukkueen sponsorina. Sbobet on ehdoton valinta paljon jalkapallosta vetoa lyöville. Kertoimet ovat huippuluokkaa ja panosrajat ovat korkeat. Valikoima on myös todella kattavaa. Parhaimmat kertoimet löytyvät lähes poikkeuksetta nimenomaan Asian Handicap -pelimuodosta (tasoitusveto).

Sbobet vedonlyönti

AVAA TILI SBOBETILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!!!